Over KoDa Woningbeheer

Door de brede ervaring die ons jonge team de afgelopen 25 jaar heeft opgebouwd, mag KoDa Woningbeheer zich met recht dé specialist voor werkende jongeren op het gebied van het huren van woonruimte noemen. Daarnaast beheren en bemiddelen wij bij de verhuur van appartementen, kamers, winkels, kantoorruimtes en parkeerplaatsen in Breda.

Over KoDa Woningbeheer

Een woning, appartement of kamer huren in Breda?

Net een (nieuwe) baan, overgeplaatst, studentenleven achter de rug of gewijzigde privé omstandigheden? Wat de reden ook mag zijn, als je snel een gezellige woonruimte wilt huren in Breda met lage inrichtingskosten, dan kan KoDa Woningbeheer je vrijwel zeker van dienst zijn.

De woonruimtes in Breda die KoDa Woningbeheer te huur aanbiedt zijn doorgaans gestoffeerd (d.w.z. voorzien van vloerbedekking en zonwering). Daarnaast beschikken de meeste woonruimtes standaard over een eigen koelkast, kookplaat en afzuigkap en kan er vrijwel altijd gebruik worden gemaakt van een gemeenschappelijke wasmachine. Bovendien beschikt KoDa Woningbeheer over een eigen servicedienst voor klussen en storingen. Zo is KoDa dé specialist voor het huren van appartementen, huurwoningen, studio's en kamers in Breda.

Stappenplan naar woonruimte in Breda

Om te zorgen dat jij snel de huurwoning vindt die bij je past hebben we een duidelijke en eenvoudig procedure:

  • Afspraak maken met Koda Woningbeheer
  • Huurwoning bezichtigen/ inschrijven
  • Akkoord over het huren van de woonruimte
  • De verhuizing!

Dus ben jij op zoek naar een (tijdelijke) woonruimte? Bekijk dan ons aanbod huurwoningen in Breda of neem even contact met ons op!

Houd me op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Waar kunt u ons vinden?

Terheijdenstraat 3
4811 AW Breda
+31(0)76 520 44 67

Voordelen huren bij KoDa

  • Starten en doorgroeien
  • Kant en klare objecten
  • Snelle service bij woonissues
  • Voor iedere prijsklasse

Ons team

KoDa woningbeheer team

Bij vragen of meer
informatie bel

+31(0)76 520 44 67